Bericht versturen
aboutus

Ally Hi-Tech Co., Ltd.

Ally Hi-Tech Co., Ltd. Ally Hi-Tech Co., Ltd. Ally Hi-Tech Co., Ltd. Ally Hi-Tech Co., Ltd.
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Bondgenoothi-tech
Aantal werknemers: 100~300
Jaarlijkse omzet: 27,000,000-30,000,000
Opgericht Jaar: 2000
Export pct: 30% - 40%
Ongeveer ons
Inleiding

Opgericht in 2000, Bondgenoot is Hi-Tech een techniekbedrijf gewijd aan het verlenen van de techniekdienst van industrieel gas, vooral waterstof.

 

Van ontwerp, bouw aan begeleiding ter plaatse, naverkooponderhoud, heeft de Bondgenoot professionele teams en biedt onze cliënten de aangepaste dienst aan. Bondgenoothi-tech heeft zich op de innovatie van verwante technologie en verkregen 38 Chinese octrooien, 1 Europees octrooi, 1 Amerikaans octrooi geconcentreerd.

 

Ten gevolge van geavanceerde kerntechnologie, nam de Bondgenoot aan 6 nationale projecten met inbegrip van Waterstofprojecten deel van 2008 Olympics en 2020 Expo, terwijl wij ook waterstof voor alle satellietlanceringscentra in China verstrekken.

 

CHINA Ally Hi-Tech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

De waterstofproductie en de waterstofreiniging zijn de belangrijkste zaken van Bondgenoothi-tech.

 

Wij namen aan het ontwerp van de normen van waterstofgeneratie deel door methanol-te hervormen. Als lid van de Chinese waterstof standaardcommissie, Bondgenoot nam Hi-Tech ook aan het uitgeven van 6 Chinese normen en 1 internationale norm met betrekking tot waterstof deel.

 

Onderhand, Bondgenoot heeft Hi-Tech meer dan 500 eenheden over de hele wereld en opgebouwde behulpzame verhoudingen met heel wat cliënten, zoals Air Liquide, Linde, Praxair, BP, Iwantani-Groep, enz. geleverd.

Geschiedenis

2019

TNSC investeerde Bondgenoot. 

 

2018

Gelanceerde Micro- Waterstofgenerator door methanol-te hervormen 

De bondgenoot voerde een partij van een online kleinschalige waterstofproductie-installatie voor uit mobiel communicatiemiddel basisstations die door de macht van de brandstofcel in werking worden gesteld.

 

2015

De bondgenoot ontwikkelde de grootste enige methanolconvertor en bouwde de van de de methanolomzetting van de wereld grootste de waterstofinstallatie.

 

2012

De bondgenoot bouwde een post van de waterstofproductie voor het satelliet lancerende centrum van Xichang en van Hainan.

 

2008

De bondgenoot ontwierp en vervaardigde een systeem van de waterstofproductie dat bij de waterstof bijtankende post wordt geïnstalleerd waterstof voor voertuigen te verstrekken die door waterstof tijdens de Olympische Spelen van Peking worden aangedreven.

 

2005

De waterstofgeneratie via methaanstoom die technologie opnieuw vormt was grote toegepaste schaal.

De technologie van de brandstofethylalcohol was met succes geïndustrialiseerd.

Het Air Liquide Frankrijk benoemde Bondgenoothi-tech als exclusieve partner voor de technologie van de waterstofgeneratie op het gebied van Azië.

 

2004

De voorbehandeling van het cokesovengas en PSA de technologie waren met succes geïndustrialiseerd.

De technologie van de methaanreiniging was met succes geïndustrialiseerd en verkreeg een octrooi.

De waterstofperoxydetechnologie was met succes geïndustrialiseerd.

Bondgenoothi-tech werkte met Tongji-Universiteit samen om de technologie van de sub-punt-waterstoflevering en apparaten van een groot project (elektrisch voertuig) in het kader van nationaal project 863 (de waterstofbenzinestation van Shanghai Anting) te ondernemen.

Dienst

Bondgenoothi-tech is een professioneel techniekbedrijf en biedt over de hele wereld onze cliënten de beste dienst aan.

Zowel verstrekken onze binnenlandse als internationale verkoopteams 24/7 reactie op het verzoek van cliënten.

Onze hogere ingenieurs, die met de details over waterstofproductie en waterstofreiniging vertrouwdst zijn, zullen het technische voorstel ontwerpen om aan de behoeften van de klanten en aan de geografische voorwaarde, aan grondstoffenvoorwaarde, en aan hoogste voordeel volkomen tegemoet te komen.

Bovendien, team verleent het ter plaatse van de Bondgenoot professionele begeleiding en steun op de bouw, de installatie, en de verrichting.

Geen kwestie waar u de plaats bepaalt van zal, ons de na-dienstpersoneel in om de één of twee jaar dalen om de installatie te controleren, de terugkoppeling te verzamelen en nuttige suggesties aan te bieden voor de verrichting en het onderhoud.

Het grootste deel van onze cliënten zullen om met Bondgenoot verkiezen opnieuw samen te werken als zij de behoefte aan een andere installatie hebben.

Wij hebben meer dan 20 waterstofinstallaties voor Air Liquide verstrekt. En ook bouwden wij een betrouwbare behulpzame verhouding ook met vele wereld hoogste ondernemingen, zoals Linde, Praxair, BP, Iwantani-Groep, enz.

 

 

Ons Team

Bondgenoothi-tech's het personeel is verenigd als een familie en heeft dezelfde visie:
Wijd aan Waterstofenergie en Waterstofoplossingen.

 

CHINA Ally Hi-Tech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

2018 Foshan-Tentoonstelling

 

CHINA Ally Hi-Tech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

2019 Tokyo FC Expo

 

 

Contactgegevens