aboutus
lopende band

Bondgenoothi-tech wordt gewijd in de oplossingen voor gasproductie en scheidings en reinigingstehcnology, typisch de technologie van de waterstofproductie.

 

Bondgenoothi-tech heeft een workshop om de kritieke PSA kleppen te produceren en te werk te gaan modularization. 

OEM / ODM

De Dienst van de Taileredtechniek

De uitgebreide ervaringen in tailered de techniekdienst. Bijvoorbeeld, Bondgenoot vergde Hi-Tech maanden om de waterstofoplossing met Air Liquide in 2004 te bevestigen en te adviseren. Vanaf toen, heeft het Air Liquide veel de projecten van de waterstofgeneratie beloond om Hi-Tech te verenigen, alle Chinese projecten en één project van Filippijnen. 
 
Voorts zouden de internationale gemeenschappelijke normen op de techniek van toepassing kunnen zijn, als het wordt vereist. 

R & D

R&D
 
Bondgenoothi-tech heeft een groot aantal kapitaal in het onderzoek en de ontwikkeling in gasoplossingen geïnvesteerd. Voorts Bondgenoot werkt Hi-Tech met het bekende instituut samen fundamentele te werk te gaan onderzoek en studie. Bijvoorbeeld, was M. Yu, een professor van de Universiteit van China van Petroluem, bezig als Hogere Adviseur met Waterstofgeneratie van Koolwaterstof. 
 
R&D-Afdeling sucessed om serval te ontwikkelen landmarked projecten, die omvatten:
  • 50 Nm3/h-Waterstofgenerator door SMR en PSA in 2008, kleinste in die tijd, die de waterstof voor FCEV van Olympics van Peking verstrekte.
  • Grootste methanolhervormer met een waterstofcapaciteit van 20.000 Nm3/h. 
  • 5 Nm3/h-Waterstofgenerator door methanol het opnieuw vormen en PSA, die met brandstofcel geïntegreerd is. 
  • De katalytische oven van de verbrandings hete olie, wat beduidend het landvereiste van de methanol verminderen die waterstofinstallatie opnieuw vormen. 
 

Contactgegevens