Bericht versturen
products

Stoommethaan die SMR-Waterstofinstallatie met Hoog rendement opnieuw vormen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Ally Hi-Tech
Modelnummer: SMR
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: zeewaardig pakket
Gedetailleerde informatie
Capaciteit: 5~500,00Nm3/h Opstarten: Snel
Verrichting: stabiel Efficientgy: Hoog
Hoog licht:

de installatie van het waterstofgas

,

de installatie van de waterstofgeneratie


Productomschrijving

 
Stoommethaan die het Hoge rendement van de Waterstofinstallatie en Lage kosten opnieuw vormen
 
Met rijke ervaring in het stoommethaan die gebied opnieuw vormen, verstrekte de Bondgenoot meer dan 80 binnenlandse eenheden zowel en in het buitenland. Volgens de eisen van cliënten, ontwierpen wij stoommethaan die waterstofinstallatie met capaciteit van 5 opnieuw vormen tot 500.000 NM3 /h.-Oorzakenbondgenoot een professionele techniekonderneming zijn en altijd aangepast technisch voorstel voor u aanbieden.
 
Eigenschappen die van Stoommethaan Waterstofinstallatie opnieuw vormen
 
Het hoge rendement en de lage kosten zijn de grootste eigenschappen van de stoommethaan die van de Bondgenoot waterstofinstallatie opnieuw vormen. Met de inspanning van 20 jaar bij de technologieinnovatie en ontwikkeling, heeft de Bondgenoot geavanceerde technologie op dit gebied ontwikkeld. In Shanghai EXPO 2010, corporated de Bondgenoot met Tongji-Universiteit op een SMR-eenheid voor voertuigen. Het is één van de hoogste nationale projecten wij in deelnamen.
 
Vergeleken met methanol-hervormt, is het stoommethaan die technologie opnieuw vormen geschikter voor kleinere capaciteiten.
 
De technologie van SMR van de bondgenoot laat flexibel gebruik van grondstoffen toe en het kan op de laagste bedrijfskosten (OPEX) worden toegepast, worden de hoogste efficiency en de laagste totale kosten van de het levenscyclus geoptimaliseerd. De verschillende niveaus van modularization en normalisatie kunnen worden toegepast om project aan vereisten te voldoen. De maximumbeschikbaarheid en de betrouwbaarheid hebben met hoogste prioriteit in alle systeemconcepten. Hier, profiteren de klanten van de uitgebreide werkende ervaring van LPG met zijn grote vloot van stoom die systemen opnieuw vormen.
 
 
Prestaties van SMR-Waterstofinstallatie
 
S/N Naam Index
1 Grondstof Aardgas, LPG
2 Waterstofcapaciteit 50 tot 50.000 NM3/h
3 Waterstofdruk Barg typisch 15; barg tot 30
4 Waterstofzuiverheid Typisch 99,99 vol.%; tot 99,9999 vol.%
 
Toepassing van SMR-installatie
 
Deze installatie van de schaalsmr waterstof wordt dedicatedly ontwikkeld voor de kleinschalige waterstofvraag, zoals geneesmiddelen, chemische producten, drijvend glas, waterstofbenzinestations.
 
 
Verwijzingen
 
SMR-de Waterstofgeneratie van de Waterstofinstallatie via Stoommethaan die Technologie opnieuw vormen

Contactgegevens
Hu

Telefoonnummer : 13668204078

WhatsApp : +8613668204078