Bericht versturen
news

De heer Wang Yeqin, voorzitter van Ally Hi-Tech Co. Ltd., hield een toespraak op de Eerste Internationale Conferentie over waterstofenergie en brandstofcelindustrie in Chengdu.van "Technologie en kostenanalyse van verschillende manieren om waterstof te verkrijgen"

April 19, 2019

Bezoek de lezing

 

Onlangs, op uitnodiging van de Eerste Internationale Conferentie over waterstofenergie en brandstofcel industrie in Chengdu, Wang Yeqin, voorzitter van Ally Hi-Tech Co. Ltd,deelname aan de Wereldconferentie over waterstofenergie en brandstofcelindustrie en de eerste internationale conferentie over waterstofenergie en brandstofcelindustrie in SichuanAls gast hield hij een toespraak over "Technologie en kostenanalyse van verschillende manieren om waterstof te verkrijgen".

 

 

 

 

Persoonlijke inleiding

 

De heer Wang Yeqin heeft een masterdiploma, is senior ingenieur, lid en vice-secretaris-generaal van het China Hydrogen Energy Standardization Committee (SAC/TC 309).Hij heeft deelgenomen aan een aantal nationale 863 O&O- en technologische transformatieprojecten, heeft direct of indirect meerdere malen deelgenomen aan de samenwerking van het bedrijf met universiteiten en onderzoeksinstituten in binnen- en buitenland, en vruchtbare resultaten en patenten behaald.Hij is al vele jaren docent voor studenten aan de South China University of Technology..

 

Hij heeft een rijke praktische ervaring op het gebied van waterstofpreparatietechnologie en heeft vele malen aan de formulering van relevante nationale normen en het opstellen van een nationale norm deelgenomen.

 

Het heeft uitstekende prestaties geboekt op het gebied van waterstofvoorbereiding en toepassing van waterstofenergie.Zijn prestaties zijn erkend door het Hydrogen Energy Professional Committee van de Renewable Energy Society of China.Hij was ook werkzaam als lid en vice-secretaris-generaal van het China Hydrogen Energy Standardization Committee (SAC/TC 309).

 

 

Deelname aan de opstelling van normen:

 

1. Technische specificaties voor waterstofstations (GB50516-2010 redactie: Wang Yeqin)

 

2. Technische specificaties voor de veiligheid van waterstofstations (GB/T 34584-2017 redactie: Wang Yeqin)

 

3. Basisvereisten voor de veiligheid van waterstofsystemen (ISO/TR 15916-2004, redactie: Wang Yeqin)

 

4. Pressure Swing Adsorptiesysteem voor scheiding en zuivering van waterstof (ISO/TC17971, redactie: Wang Yeqin)

 

5. Technische vereisten van het waterstofproductiesysteem met adsorptie door drukschommeling voor het reformeren van methanol (GB/T 34540-2017, ontwerpers: Wang Yeqin, Yegen Yin, Yanyan, He Qingbao, enz.)

 

6. Waterstofbrandstof voor voertuigen met brandstofcellen met een proton-uitwisselingsmembraan (T/CECA-G 0015-2017, redactie: Wang Yeqin)

 

 

Vragen en antwoorden van journalisten

 

 

In antwoord op vragen van verslaggevers,President Wang Yeqin reageerde op de wereldwijde conferentie over waterstofenergie en brandstofcelindustrie en de eerste internationale conferentie over waterstofenergie en brandstofcelindustrie in Sichuan.

 

 

 

V: Wat is de belangrijkste inhoud van uw toespraak in dit verslag?

 

A: Analyse van de verschillende technologieën en kosten voor de productie van waterstof in China in het huidige stadium, rechtstreeks aanpak van de belangrijkste factoren die de huidige kosten van waterstof beïnvloeden,en voorspellen welke beperkingen de ontwikkeling van waterstofenergie in de toekomst heeft.

 

 

 

V: Welke informatie wilt u van de vergadering krijgen?

 

A: Begrijpen van de laatste trends in de ontwikkeling van waterstofenergie en van het relevante overheidsbeleid.

 

 

 

V: Met welke bedrijven wilt u tijdens de bijeenkomst communiceren?

 

A: Verzoekers van waterstofenergie, bedrijven die brandstofcellen produceren en leveranciers van onderdelen.

 

Voor meer presentaties kunt u uw aandacht vestigen op de eerste internationale conferentie over waterstofenergie en brandstofcelindustrie in Chengdu van 21 tot en met 23 april 2019.