Bericht versturen
products

Waterstofgeneratie via SMR-de Stoommethaan die van de Waterstofinstallatie Technologie opnieuw vormen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Ally Hi-Tech
Modelnummer: SMR
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: zeewaardig pakket
Gedetailleerde informatie
Capaciteit: 50~50,000Nm3/h Zuiverheid: 99%~99.999% (v/v)
Druk: 1.3~3.0MPa (G) Onderhoud: Gemakkelijk
Verrichting: Gemakkelijk Technologie: Geavanceerd
Hoog licht:

de installatie van het waterstofgas

,

de installatie van de waterstofgeneratie


Productomschrijving

 

SMR-de Waterstofgeneratie van de Waterstofinstallatie via Stoommethaan die Technologie opnieuw vormen

 

 

Bondgenoothi-tech de technologie verstrekt van SMR (stoommethaan die opnieuw vormen) voor kleine aan op grote schaal waterstofinstallatie voor waterstofgeneratie. SMR is een economische manier voor waterstofproductie. Door interne de adsorptietechnologie van de drukschommeling te gebruiken om de waterstof te zuiveren, kan de hogere zuiverheid worden bereikt.

Tijdens de stoom die proces opnieuw vormen, desulfurized koolwaterstofgrondstof (NG, het gas van de raffinaderijstaart, maakte petroleumgas of nafta vloeibaar) wordt voorverwarmd, gemengd met stoom. En dan wordt het mengsel pre-hervormd alvorens de katalysator in het milieu van de hoogste-in brand gestoken stoomhervormer over te gaan om waterstof, koolmonoxide (Co) en kooldioxide (Co2) te produceren. Co wordt omgezet in ander waterstof en Co2 door stoom, en dan wordt de waterstof gescheiden door de adsorptie van de drukschommeling.

 

Eigenschappen van SMR-Waterstofinstallatie

De technologie van SMR van de bondgenoot laat flexibel gebruik van grondstoffen toe en het kan op de laagste bedrijfskosten (OPEX) worden toegepast, worden de hoogste efficiency en de laagste totale kosten van de het levenscyclus geoptimaliseerd. De verschillende niveaus van modularization en normalisatie kunnen worden toegepast om project aan vereisten te voldoen. De maximumbeschikbaarheid en de betrouwbaarheid hebben met hoogste prioriteit in alle systeemconcepten. Hier, profiteren de klanten van de uitgebreide werkende ervaring van LPG met zijn grote vloot van stoom die systemen opnieuw vormen.

Voor kleinere waterstofcapaciteiten, biedt Bondgenoothi-tech's SMR een hoogst modulaire en gestandaardiseerde benadering met compacte lay-outs aan.

 

Prestaties van SMR-Waterstofinstallatie

 

S/N Naam Index
1 Grondstof Aardgas, LPG
2 Waterstofcapaciteit 50 tot 50.000 Nm3/h
3 Waterstofdruk Barg typisch 15; barg tot 30
4 Waterstofzuiverheid Typisch 99,99 vol.%; tot 99,9999 vol.%

 

Toepassing van SMR-installatie

 

Deze installatie van de schaalsmr waterstof wordt dedicatedly ontwikkeld voor de kleinschalige waterstofvraag, zoals geneesmiddelen, chemische producten, drijvend glas, waterstofbenzinestations.

 

Verwijzingen

 

Waterstofgeneratie via SMR-de Stoommethaan die van de Waterstofinstallatie Technologie opnieuw vormen 0

 

Contactgegevens
Rachael

Telefoonnummer : +8617345099892

WhatsApp : +8613668204078