Bericht versturen
products

De Installatie van de hoge Zuiverheidssmr Waterstof door Stoommethaan die Technologie opnieuw vormen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Ally Hi-Tech
Modelnummer: SMR
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: zeewaardig pakket
Gedetailleerde informatie
Kosten: Laag Verrichting: stabiel
Capaciteit: 50~500,000 Nm3/h Systeem: Gemakkelijk
Steunbalk: compact
Hoog licht:

de installatie van het waterstofgas

,

de installatie van de waterstofgeneratie


Productomschrijving

 

Waterstofinstallatie door Stoommethaan die Technologie Hoge Zuiverheid opnieuw vormen

 

Bondgenoothi-tech's maakt de geavanceerde technologie SMR-waterstofinstallatie en kosten-waarde economisch.

De ingenieurs zullen het voorstel ontwerpen dat op de verzoeken en de zorgen van onze cliënten wordt gebaseerd, terwijl ook met hun eigen professionele raad combineer en definitief de zuiverheid van de productwaterstof word, die tot 99.9999% kan zijn. Omdat de inhoud van het grondstof een partij in het volledige proces beïnvloedt.

 

Principe

 

Het principe van het de productieproces van de aardgaswaterstof is het aardgas vooraf te behandelen eerst, en dan methaan en waterdamp om te zetten in koolmonoxide en waterstof in de hervormer. Nadat de afvalhitte wordt teruggekregen, wordt het proces om koolmonoxide in kooldioxide en waterstof in de omzettingstoren om te zetten, dit de basis van procestechnologie op basis van aardgasstoom gerealiseerd die technologie opnieuw vormen. In de verschuivingstoren, in aanwezigheid van een katalysator, wordt de reactietemperatuur gecontroleerd, en reageren de koolmonoxide en het water in het opnieuw gevormde gas aan opbrengswaterstof en kooldioxide.

 

Onder aangewezen druk en temperatuur, zal een reeks chemische reacties in het aardgas voorkomen om omzettingsgas te produceren. Het omzettingsgas ondergaat dan hitteuitwisseling, condensatie en andere processen, die het gas om door PA'S toestaan over te gaan die met diverse adsorbentia onder automatische controle worden uitgerust nadat de installatie, onzuiverheden zoals koolmonoxide en kooldioxide door de adsorptietoren wordt geadsorbeerd wordt, en waterstof verzonden naar de gas-gebruikende eenheid. Het adsorbens adsorbeert de onzuiverheden. Na desorptie, kan het desorptiegas naar de convertoroven als brandstof worden verzonden, en het adsorbens wordt ook geregenereerd.

 

Prestaties 
De Installatie van de hoge Zuiverheidssmr Waterstof door Stoommethaan die Technologie opnieuw vormen 0
 
Toepassing van SMR-installatie
 
Deze installatie van de schaalsmr waterstof wordt dedicatedly ontwikkeld voor de kleinschalige waterstofvraag, zoals geneesmiddelen, chemische producten, drijvend glas, waterstofbenzinestations.
 
 
Verwijzingen
 

De Installatie van de hoge Zuiverheidssmr Waterstof door Stoommethaan die Technologie opnieuw vormen 1

Contactgegevens
Rachael

Telefoonnummer : +8617345099892

WhatsApp : +8613668204078