Bericht versturen
products

SMR-Technologiewaterstof Compacte de Lay-out Hoge Stabiliteit van de Productieeenheid

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Ally Hi-Tech
Modelnummer: SMR
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: zeewaardig pakket
Gedetailleerde informatie
Capaciteit: 50~500,000Nm3/h Lay-out: compact
Zuiverheid: Op tp 99.99999% Kosten: Laag
Kwaliteit: Hoog
Hoog licht:

Waterstof Productieeenheid

,

de installatie van de waterstofgeneratie


Productomschrijving

 

Van de de Technologie de Compacte Lay-out van de waterstofinstallatie SMR Kwaliteit van de Lage Kostenhgh

 

Als u een compacte SMR-waterstofinstallatie zoekt, is de Bondgenoot uw beste keus omdat wij hebben rijke ervaringen en meer dan 80 eenheden voor onze klanten wereldwijd geleverd.

Als lid van de Chinese waterstof standaardcommissie, heeft de Bondgenoot zich bij innovatie en het onderzoek met betrekking tot de technologie van waterstofproductie, reiniging en enz. 20 jaar geconcentreerd. De bondgenoot heeft SMR-technologie vooruitgegaan en onze cliënten de professionele dienst aangeboden.

 

Principe

 

Het principe van het de productieproces van de aardgaswaterstof is het aardgas vooraf te behandelen eerst, en dan methaan en waterdamp om te zetten in koolmonoxide en waterstof in de hervormer. Nadat de afvalhitte wordt teruggekregen, wordt het proces om koolmonoxide in kooldioxide en waterstof in de omzettingstoren om te zetten, dit de basis van procestechnologie op basis van aardgasstoom gerealiseerd die technologie opnieuw vormen. In de verschuivingstoren, in aanwezigheid van een katalysator, wordt de reactietemperatuur gecontroleerd, en reageren de koolmonoxide en het water in het opnieuw gevormde gas aan opbrengswaterstof en kooldioxide.

 

Onder aangewezen druk en temperatuur, zal een reeks chemische reacties in het aardgas voorkomen om omzettingsgas te produceren. Het omzettingsgas ondergaat dan hitteuitwisseling, condensatie en andere processen, die het gas die door PA'S toestaan over te gaan met diverse adsorbentia onder automatische controle worden uitgerust nadat de installatie, onzuiverheden zoals koolmonoxide en kooldioxide door de adsorptietoren wordt geabsorbeerd wordt, en waterstof verzonden naar de gas-gebruikende eenheid. Het adsorbens adsorbeert de onzuiverheden. Na desorptie, kan het desorptiegas naar de convertoroven als brandstof worden verzonden, en het adsorbens wordt ook geregenereerd.

 

Prestaties
 
Waterstofinstallatie door Stoommethaan die Technologie Hoge Zuiverheid opnieuw vormen
 
Toepassing van SMR-installatie
 

- De petrochemische industrie

- Elektronische industrie

- De metallurgische industrie

- De voedselindustrie

- Vlotterglas

- Fijne organische synthese

- De ruimtevaartindustrie

- Waterstofbenzinestations

- …

 
Verwijzingen
 

SMR-Technologiewaterstof Compacte de Lay-out Hoge Stabiliteit van de Productieeenheid 1

Contactgegevens
Rachael

Telefoonnummer : +8617345099892

WhatsApp : +8613668204078