Bericht versturen
products

Waterstofproductie door Aardgas die SMR-Waterstofinstallatie opnieuw vormen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Ally Hi-Tech
Modelnummer: SMR
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: zeewaardig pakket
Gedetailleerde informatie
Bron: NG Product: Waterstof
PROCES: Aardgas het Opnieuw vormen (SMR) Capaciteit: 50~50,000Nm3/h
Eigenschap: compact Verrichting: Betrouwbaar
Hoog licht:

waterstof productieeenheid

,

de installatie van de waterstofgeneratie


Productomschrijving

SMR-Waterstofinstallatie, Waterstofproductie door Aardgas Opnieuw te vormen
 

Het aardgas Opnieuw vormen (of Stoom Mehtane die de opnieuw vormen) is een chemische die reactie wordt gebruikt om syngas (H2 en Co) van koolwaterstoffen zoals aardgas te produceren. Dit wordt voltooid in een hervormer die methaan met stoom bij op hoge temperatuur en druk samen met nikkelkatalysator reageert. De hervormer van het stoommethaan wordt uitgebreid gebruikt in de industrie om waterstof te produceren.

 
Prestaties
 
SMR-Stabiel Economisch de Verrichtings Gemakkelijk Onderhoud van de Waterstofinstallatie
 
Proces
 

Een voorbehandelingssysteem bestaat uit compressie en ontzwaveling (d.w.z. zwavelverwijdering) en ontkoling (d.w.z. Co2-verwijdering), die wordt gebruikt om het methaan in het biogas terug te krijgen. Een primaire ontzwavelingseenheid wordt toegepast om de zwavel te verwijderen. Dan, is een reeks van de compressor (s) aangewend om het biogas aan een druk op te voeren die voor de stroomafwaartse ontkolingseenheid wenselijk is. Alvorens het biogas in de ontkolingseenheid binnengaat, wordt een secundaire ontzwavelingseenheid gebruikt om de zwavel verder te verminderen. 

 

Het ontkoolde die gas, als BIOMETHANE wordt geroepen, gaat een opnieuw vormend systeem in, waar biomethane in syngas omzet die uit waterstof (H2)enkooldioxide(Co2) en koolmonoxide (Co) en methaan (ch4) en etc… samengesteld is.

 

Een PSA eenheid wordt opgesteld aan afzonderlijke waterstof van syngas. Het uitlaatgas van PSA wordt teruggekregen als brandstof voor het opnieuw vormende systeem, aangezien het uitlaatgas significant methaan meevoert.

 
Verwijzing
 
Waterstofproductie door Aardgas die SMR-Waterstofinstallatie opnieuw vormen 1

Contactgegevens
Rachael

Telefoonnummer : +8617345099892

WhatsApp : +8613668204078